L’Institut Ramon Llull i el Pen Català s’incorporen a la comissió del centenari

La comissió d’honor del centenari del naixement de Joaquim Amat-Piniella s’ampliarà recentment amb dues incorporacions més. D’una banda, l’Institut Ramon Llull que, com a organisme de la Generalitat encarregat de la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes, s’ha compromès a través del seu director, Vicenç Villatoro, a treballar per fer possible un major coneixement de l’escriptor manresà i la seva obra més emblemàtica, K.L. Reich, en fires internacionals del llibre o altres fòrums similars, per tal promoure’n l’interès per per part de la indústria editorial.

D’altra banda, el PEN Català també ha acceptat la invitació de formar part de la comissió del centenari, per mitjà de la seva presidenta, Carme Arenas. Com a secció del PEN Club International, el PEN Català té com a objectius promoure la literatura, defensar la llibertat d’expressió i crear una comunitat internacional d’escriptors. A través de la seva xarxa de contactes i associats, l’entitat contribuirà a donar a conèixer el programa del centenari d’Amat-Piniella.


Posted

in

by

Tags: