Una aproximació periodística a Amat-Piniella, feta des de Manresa

Ramon Aran i Anna Navarro són els autors del reportatge “Centenari Amat-Piniella: la justícia és molt lenta”, inclòs dins el darrer número de la revista El Pou de la Gallina. Àmpliament documentat i il·lustrat, el reportatge conté declaracions de Josep Alert (coordinador del centenari), Ivan Padilla (actor, responsable de la versió teatral de K.L. Reich),  Joaquim Aloy (historiador), David Serrano (investigador expert en Amat-Piniella), Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes), Vicenç Villatoro (escriptor i director de l’Institut Ramon Llull), Genís Sinca (escriptor, guanyador del darrer premi Josep Pla), Miquel Campaner (editor), Lluís Calderer (escriptor i crític literari), Toni Mata (periodista), Joan Calmet (regidor de Cultura de Manresa), Antoni Daura (president del Gremi de Llibreters de Catalunya), Ramon Oms (escultor) i Marcel Amat (fill de Joaquim Amat-Piniella).


Posted

in

,

by

Tags: