Trenta personalitats d’àmbits diferents opinen sobre “K.L. Reich” a memoria.cat

A iniciativa de l’historiador Joaquim Aloy, trenta personalitats d’àmbits diferents (la cultura, el periodisme, la docència, la política, la ciència, l’art…) han estat convidades a donar la seva opinió sobre K.L. Reich amb motiu del centenari del naixement de Joaquim Amat-Piniella. Entre elles, hi figuren noms com els escriptors Vicenç VillatoroCarles Duarte, Gemma Lienas i Llorenç Capdevila, el geògraf Josep Oliveras, els periodstes Antoni Puigverd, Lluís Permanyer, Marc Marcè, Xavier Prunés i Salvador Redó, l’exalcalde de Manresa Juli Sanclimens, l’actual regidor de Cultura de la capital del Bages, Joan Calmet, el filòsof Ramon Alcoberro, els historiadors Josep M. Solé i Sabaté, Pere Ysàs i Josep M. Figueres; Rosa Toran, presidenta de l’Amical de Mauthausen i historiadora; Francesc Villegas, investigador, i Joan Vilamala, cantant, compositor, historiador i director.

Segons explica el mateix Joaquim Aloy, la iniciativa s’anirà enriquint amb altres aportacions. Cliqueu aquí per veure el recull d’opinions.


Posted

in

by

Tags: