Amat-Piniella ‘desembarca’ a les plataformes digitals “Espais escrits” i “Mapa Literari Català”

Des de fa unes setmanes, la figura i l’obra de Joaquim Amat-Piniella són presents a  dues plataformes digitals relacionades entre si: Espais Escrits i Mapa Literari Català. Les dues tenen com a principal objectiu vincular, per mitjà de la xarxa telemàtica, els escriptors i la seva obra, d’una banda, i el territori geogràfic amb el qual estan relacionats, de l’altra.

La incorporació d’Amat-Piniella a aquestes dues xarxes va ser aprovada el 14 de gener passat a Barcelona, en el marc de l’assemblea de l’Associació Espais Escrits, en què es va acceptar la sol·licitud d’admissió presentada per l’Ajuntament de Manresa. A la mateixa sessió, també es va aprovar l’ingrés de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, que d’aquesta manera donarà a conèixer la ruta dedicada a Sebastià Juan Arbó.

El Mapa Literari Català conté fragments de l’obra literària d’Amat-Piniella (El casino dels senyors, K.L. Reich i Les llunyanies), acompanyats d’imatges i vinculats -per mitjà d’un sistema de georeferenciació- al territori on van ser escrits o al qual fan referència.


Posted

in

by

Tags: