Joan Calmet, a ‘L’Oracle’: “l’obra d’Amat-Piniella va ser una victòria enfront del desastre que l’envoltava”

Amat-Piniella, era “una persona amb una imatge trista, però no derrotada, perquè la seva obra és una victòria enfront del desastre que l’envoltava”, ha manifestat aquesta tarda el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, a la tertúlia del programa L’oracle, de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Xavier Graset. Calmet ha compartit taula amb Lola Garcia, subdirectora de La Vanguardia; Rafael Vallbona, escriptor -i guanyador de la primera edició del Premi Amat-Piniella- i Lluís Boada, economista i escriptor.

El programa -que ha analitzat diferents aspectes de l’actualitat informativa- ha abordat la figura i l’obra d’Amat, com també les activitats que es portaran a terme al llarg d’aquest any amb motiu del centenari.


Posted

in

, ,

by

Tags: