El periodista i escriptor Rafel Nadal guanya el 13è Premi Amat-Piniella amb la novel·la “Quan érem feliços”

La novel·la Quan érem feliços, del periodista i escriptor gironí Rafel Nadal -editada per Destino i guanyadora de la darrera edició del Josep Pla-, es va proclamar ahir guanyadora del 13è Premi Joaquim Amat-Piniella de literatura, concedit a obra ja publicada. Com a títols finalistes van quedar Memòria d’uns ulls pintats, de Lluís Llach, i Barcelona cau, de Valentí Puig.

Convocat per Òmnium Cultural del Bages en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, el premi Amat-Piniella d’enguany ha tingut com a jurat Llorenç Capdevila, Montserrat Caus, Jordi Estrada, Joan Pinyol, Joan Vilamala i Albert Villaró.

Basada en les peripècies d’una família nombrosa de dotze germans a la Catalunya de postguerra, Quan érem feliços és una història real plena d’emocions, d’humor i de tensions en la qual l’autor evoca en primera persona els paisatges de la seva infantesa. Fotografia gentilesa de Salvador Redó/ Regió7.


Posted

in

,

by

Tags: