Els familiars d’Amat-Piniella reforcen el centenari amb la seva presència

Marcel Amat Llaverias, fill de Joaquim Amat-Piniella, va ser present ahir, dijous, a Manresa, als actes d’homenatge a la memòria del seu pare. Acompanyat de la seva esposa Palmira i de la seva filla Maria, néta de l’escriptor, Marcel Amat -resident a la Sénia (el Montsià)- va assistir al llarg del matí a les Festes de la Misteriosa Llum. A la tarda, va ser un convidat d’honor als dos actes que van marcar el punt de partida del centenari: la inauguració de l’escultura i l’obertura oficial de l’Any Amat-Piniella. Sota aquestes línies, Marcel Amat, la seva esposa Palmira i Maria Amat -néta de l’escriptor- al costat de l’escultura. Els acompanya Valentí Junyent, alcalde de Manresa. (Foto cortesia de Salvador Redó/Regió7).


Posted

in

,

by

Tags: