Jordi Palou-Loverdos reafirma el compromís del Memorial Democràtic amb el centenari d’Amat-Piniella

En la seva intervenció en la inauguració  del centenari del naixement de Joaquim Amat-Piniella, Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic -ens coorganitzador de l’acte-, va reafirmar el suport al programa d’activitats que, al llarg d’aquest any, es portaran a terme per reivindicar la figura i l’obra de l’escriptor manresà, supervivent de Mauthausen.

Palou -que va llegir alguns fragments d’Amat-Piniella- va posar l’autor de K.L. Reich com a referent ètic per a les generacions actuals  i va assegurar que, des de la Generalitat, es mantindrà el compromís de participar en les diferents iniciatives del centenari.

El Memorial Democràtic ha fet efectiu el seu compromís amb l’Any Amat-Piniella per mitjà d’un conveni signat amb l’Ajuntament de Manresa. (Foto: Genís Sáez/ Ajuntament de Manresa).


Posted

in

,

by

Tags: