Ja es pot consultar des d’Internet l’inventari del fons Joaquim Amat-Piniella de l’Arxiu Comarcal del Bages

Des de fa uns dies l’inventari del fons documental de Joaquim Amat-Piniella que es troba dipositat a l’Arxiu Comarcal del Bages ja es pot consultar per via telemàtica. Per fer-ho, cal accedir al portal Arxius en línia del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a l’adreça http://cultura.gencat.cat/arxius/acbg. Un cop dins Arxius en línia, heu d’anar a l’opció “cerca per inventari”. Quan hi sigueu, a “Fons que continguin” cal seleccionar tots els tipus de documents i marcar també, al camp “centre”, “Arxiu Comarcal del Bages”. Al camp “nom de fons” s’ha de seleccionar “Joaquim Amat i Piniella”. A partir d’aquí entrareu a la guia de fons. A l’esquerra de la pantalla trobareu les diverses entrades de l’inventari, des d’on podreu accedir a les descripcions dels documents.

Segons informa Marc Torras, director de l’Arxiu Comarcal del Bages, ben aviat es començaran a editar imatges -primer de fotografies i més endavant de documents- per tal que també siguin  accessibles per Internet.


Posted

in

by

Tags: