L’Institut Pius Font i Quer presenta el seu treball sobre Joaquim Amat-Piniella

Ahir, dimecres, l’Institut Pius Font i Quer de Manresa va presentar formalment el treball didàctic que ha portat a terme en el marc del centenari de Joaquim Amat-Piniella. L’acte va consistir en la inauguració de l’exposició Lectures de K.L. Reich, que inclou els treballs realitzats pels alumnes de l’àrea de plàstica i va tenir l’assistència d’Antoni Llobet i Joan Calmet -regidors d’Ensenyament i Cultura, respectivament- i de la historiadora manresana Rosa Toran, directora de l’Amical de Mauthausen de Barcelona.

Al llarg del matí -i amb la presència dels mitjans de comunicació– els mateixos alumnes -dirigits per Xavier Valls, professor de filosofia- van explicar el seu treball. La jornada va incloure també la interpretació d’una peça musical en homenatge a l’escriptor manresà i una xerrada a càrrec de Rosa Toran, adreçada als estudiants.

El proper mes de maig -en el marc del centenari d’Amat-Piniella- un grup d’escolars dels instituts Lluís de Peguera i Pius Font i Quer viatjaran a Mauthausen (Àustria), on participaran en diferents activitats didàctiques organitzades per l’Amical.

 


Posted

in

,

by

Tags: