Les biblioteques veïnals de Manresa faran activitats per a la quitxalla a partir de l’auca d’Amat-Piniella, durant el mes d’abril

Al llarg del mes d’abril la Xarxa de Biblioteques Veïnals -dependent de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM)– faran activitats destinades a donar a conèixer la figura i l’obra de Joaquim Amat-Piniella entre els més menuts.

Tal com explica Maite Valdés, coordinadora de la FAVM, aquestes activitats prendran com a eina de treball l’auca d’Amat-Piniella que en el seu moment van editar de manera conjunta l’Ajuntament de Manrsa i el diari Regió7, amb textos de Joan Vilamala i il·lustracions de Daniel Hernàndez Massegú. Per aquest motiu, se’n farà una distribució especial a través de les sales de lectura de barri.

Les biblioteques que participaran en la iniciativa seran les de la Balconada (8 d’abril), Cots-Guix-Pujada Roja (10 d’abril), la Font dels Capellans (11 d’abril), Carretera de Santpedor i el Xup (12 d’abril), plaça de Catalunya (16 d’abril), les Escodines (18 d’abril) i Cal Gravat, Valldaura i Sagrada Família (26 d’abril). Totes les activitats començaran a les 6 de la tarda.

Amb aquesta proposta, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) inicia la seva participació en el programa del centenari de Joaquim Amat-Piniella, que tindrà continuïtat en els mesos següents.

 

 


Posted

in

,

by

Tags: