El 4 d’abril comença el concurs “Coneix l’Amat”, que organitza el Centre de Normalització Lingüística Montserrat

A partir del dia 4 d’abril, i fins al 30  del mateix mes, es podrà participar en el concurs Coneix l’Amat, que organitza el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb el propòsit de promoure el coneixement a l’entorn de la vida i l’obra de l’escriptor manresà.

Tal com expliquen els responsables de la iniciativa, “hem volgut fer una activitat didàctica i lúdica alhora, que relaciona llengua i cultura, a fi que moltes persones coneguin qui va ser Amat-Piniella, amb motiu del centenari del seu naixement. Per això hem organitzat un concurs amb deu premis molt interessants”.

Per participar en el concurs -que és obert a tothom- cal fer-ho per via telemàtica, al web http://cpnl.cat/coneixl’amat

 


Posted

in

by

Tags: