Els establiments de l’empresa de restauració Diesa lluiran estovalles amb textos d’Amat-Piniella

A partir d’aquest mes d’abril els establiments de l’empresa de restauració Diesa lluiran estovalles amb fragments de diferents obres de Joaquim Amat-Piniella. Amb aquesta acció Diesa vol contribuir a donar a conèixer entre la seva clientela la figura i l’obra d’Amat-Piniella, de qui es commemora el centenari del naixement. De moment han estat confeccionades fins a vint mil estovalles, que estaran disponibles a partir del 19 d’abril.
La iniciativa és fruit de la col·laboració entre, d’una banda, l’empresa manresana i, de l’altra, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, que a més a més organitza el concurs Coneix l’Amat, amb el mateix objectiu de divulgar l’autor de K.L. Reich.

Posted

in

by

Tags: