El Kursaal ofereix una nova sessió de la versió teatral de “K.L. Reich”, després d’haver exhaurit les entrades de dijous

Avui, dimarts, un cop exhaurides les localitats de l’estrena de K.L. Reich: Home vs. Camp -prevista per a aquest dijous,  a les 9 del vespre, el Teatre Kursaal de Manresa ha decidit oferir l’endemà, divendres, una nova funció de l’adaptació teatral de la novel·la d’Amat-Piniella. La sessió -per a la qual ja es poden adquirir entrades- tindrà lloc també a les 9 del vespre.

K.L. Reich: Home vs. Camp és dirigida per Ivan Padilla i interpretada per Dani Ledesma, Laia Oliveras, Àlex Guix i el mateix Ivan Padilla, amb la col·laboració de Ferran Barrios (composició musical i piano). Les dues funcions tindran lloc a la Sala Petita del Teatre Kursaal.

Podeu adquirir entrades on-line en aquest enllaç.


Posted

in

by

Tags: