Avui, dijous, estrena de “K.L. Reich: Home vs Camp” amb les localitats exhaurides

Avui, 25 de març, a les 9 del vespre, la Sala Petita del Teatre Kursaal, acollirà un dels plats forts del programa del centenari de Joaquim Amat-Piniella: l’estrena de la versió teatral de K.L. Reich, la novel·la autobiogràfica de l’escriptor manresà.

Sota el títol K.L. Reich: Home vs. Camp, el muntatge -produït de manera conjunta per l’Ajuntament de Manresa i el Teatre Kursaal, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes- és dirigit per Ivan Padilla -responsable també de l’adaptació a partir del text original-, que comparteix cartell amb Dani Ledesma, Laia Oliveras i Àlex Guix. Amb l’aportació musical de Ferran BarriosK.L. Reich: Home vs. Camp ofereix una aproximació a l’experiència concentracionària d’Amat-Piniella, centrada en tres personatges de la novel·la: Emili, Francesc i August, cada un dels quals simbolitza una manera diferent d’adaptar-se a la realitat del camp de concentració.

El muntatge -del qual al matí s’hauran ofert dues sessions adreçades exclusivament a escolars- es tornarà a posar en escena demà, divendres, també a les 9 del vespre, al Teatre Kursaal. Aquesta darrera funció, que inicialment no estava prevista, s’ha programat després que s’haguessin exhaurit les localitats de la sessió d’avui.

K.L. Reich: Home vs. Camp es podrà tornar a veure a la tardor a Barcelona i també s’estan fent gestions perquè pugui ser representat als escenaris de Girona.

L’adaptació teatral de la novel·la d’Amat-Piniella ha merescut l’interès de diferents mitjans de comunicació, entre ells el diari Ara.

 


Posted

in

by

Tags: