L’estrena de “K.L. Reich: Home vs. Camp” sedueix el públic manresà, a través del testimoni estremidor d’Amat-Piniella

Dues-centes persones es van congregar ahir, dijous, per sentir la veu de Joaquim Amat-Piniella al Teatre Kursaal de Manresa, a través de la versió teatral de la seva novel·la testimonial per excel·lència: K.L. Reich: Home vs. Camp.

El muntatge -dirigit per Ivan Padilla, que comparteix repartiment amb Dani Ledesma, Àlex Guix i Laia Oliveras, i amb l’acompanyament instrumental de Ferran Barrios, autor també de la música- va evocar, per mitjà d’una escenografia austera i una intrerpretació estremidora, l’experiència concentracionària que l’escriptor manresà visqué en primera persona i transmeté a través de la literatura.

Construït a través de diàlegs encadenats a partir de l’adaptació del text original d’Amat-Piniella, K.L. Reich: Home vs. Camp gira a l’entorn de tres personatges, cada un dels quals simbolitza una actitud diferent davant un univers concentracionari que tot ho absorbeix: Emili (Dani Lesdesma), Francesc (Ivan Padilla) i August (Àlex Guix).

El públic -entre el qual es trobava Marcel Amat, fill de l’escriptor manresà, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes- va correspondre al final de l’espectacle amb una llarga ovació dedicada als intèrprets.

Avui, divendres, a les 9 del vespre, tindrà lloc la segona funció de l’obra. Podeu adquirir entrades per veure l’espectacle, a través d’aquest enllaç.

K.L. Reich: Home vs. Camp és una coproducció conjunta de l’Ajuntament de Manresa i el Teatre Kursaal, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la col·laboració especial de Club Editor. (A la imatge, assaig de l’obra).

 

 


Posted

in

by

Tags: