“Regió7” elogia la tasca dels intèrprets de “K.L. Reich: Home vs. Camp”

En la seva edició d’avui, dissabte, el diari Regió7 es fa ressò de l’estrena de la versió teatral de K.L. Reich, dirigida per Ivan Padilla i interpretada per Dani Ledesma, Laia Oliveras i Àlex Guix, a més del mateix Ivan Padilla, amb l’acompanyament musical de Ferran Barrios. La crítica signada per Assumpta Pérez parla d’una  “bona proposta escènica”  en l’àmbit del “teatre documental”, que transporta l’espectador “al nauseabund i fètid espai on procuraven sobreviure les persones tancades als camps”.

Després d’haver exhaurit les entrades dijous passat, amb motiu de l’estrena, K.L. Reich: Home vs. Camp es va tornar a posar en escena a la Sala Petita del Teatre Kursaal l’endemà, divendres. (Foto superior: Eudald Redó/ Regió7)

Vegeu reportatge de Regió7 sobre K.L. Reich: Home vs. Camp en aquest enllaç (cortesia de Regió7).

 


Posted

in

by

Tags: