Diumenge La Peixera homenatja Amat-Piniella amb un concert de jazz dels anys 20 i 30, a càrrec Jean Pierre Derouard Group

La Peixera Cafè-Teatre (Codinella, 5-9) acollirà aquest diumenge, 5 de maig, el concert Homenatge a Count Basie, que inclourà un repertori de jazz dels anys vint i trenta, a càrrec del conjunt Jean Pierre Derouard Group, format per Toni Solà (saxo), Gerard Nieto (piano), Ignasi González (contrabaix) i el mateix Jean Pierre Derouard (bateria).

L’actuació, prevista per a les set de la tarda, encetarà la quarta edició del cicle Diumenges de Jazz a La Peixera i estarà inclosa dins els actes del centenari d’Amat-Piniella amb motiu de la vinculació de l’escriptor i periodista manresà amb el gènere jazzístic, del qual va ser un dels introductors a la capital del Bages.

Jean Pierre Derouard, considerat un dels actuals instrumentistes de jazz de primera fila i amb més projecció internacional, portarà a La Peixera una selecció de temes del director de big band i pianista nord-americà Count Basie (1904-1984), contemporani d’Amat-Piniella, que edevingué una de les figures més populars del jazz i el swing als Estats Units, amb un llarg període d’activitat artística, entre 1924 i 1984.

Amb aquesta activitat La Peixera-Cafè-Teatre se suma al programa destinat a commemorar el centenari del naixement de l’autor de K.L. Reich.

El preu per assistir al concert és de 10 euros (entrada anticipada) i 12 euros (taquilla).


Posted

in

by

Tags: