L’exposició itinerant “K.L. Reich: la veu de l’infern nazi” arriba avui a la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin, de Barcelona

A partir d’avui, i fins al 31 de maig, es podrà visitar a la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin (la Rambla, 30-32, Barcelona), l’exposició K.L. Reich: la veu de l’infern nazi. El muntatge, produït de manera conjunta entre l’Ajuntament de Manresa i el Memorial Democràtic, amb motiu del centenari de Joaquim Amat-Piniella, ha estat inclòs dins la programació del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

K.L. Reich: la veu de l’infern nazi ofereix una visió de conjunt de la novel·la autobiogràfica de l’escriptor manresà, que al llarg de quatre anys i mig va patir captiveri a Mauthausen i altres camps de la ribera del Danubi. Dissenyada per Estudi Mestres, l’exposició ha estat comissariada per Josep Alert, Joaquim Aloy, Llorenç Capdevila i Àngels Fusté. Format per una sèrie de plafons desmuntables, ha estat concebuda per itinerar per diferents punts de Catalunya arran del centenari.

La Biblioteca Gòtic-Andreu Nin és oberta els dimarts, dimecres, divendres i dissabtes de 10:00 a 14:00 h, i de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:30 h.

 

 


Posted

in

by

Tags: