Ja són prop de cinquanta les opinions que Memoria.cat aconsegueix recollir sobre “K.L. Reich”

Dins el web dedicat a Joaquim Amat-Piniella, el portal telemàtic Memoria.cat ha incorporat quinze opinions més sobre K.L. Reich, procedents de diferents personalitats de diversos àmbits (cultural, institucional, social…). D’aquesta manera, el web de l’Associació Memoria i Història de Manresa suma ja gairebé cinquanta testimonis, que expressen el seu parer a partir de la lectura de la novel·la de Joaquim Amat-Piniella.

El director del Memorial Democràtic de la Generalitat, Jordi Palou-Loverdos, els escriptors Maria Barbal, Ferran-Ramon Cortés i Miquel Desclot, l’historiador Agustí Alcoberro -director del Museu d’Història de Catalunya-, Assumpta Bailac -gerent del consorci Biblioteques de Barcelona-, el científic Pere-Joan Cardona i l’actor Ivan Padilla són alguns dels noms que figuren a la llista, que podeu trobar en aquest enllaç.

 


Posted

in

by

Tags: