315 participacions al concurs “Coneix l’Amat”, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat

El concurs Coneix l’Amat, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat, ha assolit fins a 315 participacions. D’entre les 222 respostes correctes que s’han obtingut, s’ha efectuat el sorteig dels deu premis previstos a les bases.

El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 16 de maig, a la 1 del migdia, a la seu del Centre de Normalització Lingüística Montserrat (carrer de Jaume I, 8, 2n), amb la presència de Joan Calmet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.

Coneix l’Amat ha estat una activitat de llengua i cultura, organitzada el mes d’abril pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb l’objectiu de difondre la persona i l’obra de Joaquim Amat-Piniella amb motiu del centenari del seu naixement.

El concurs s’ha nodrit de les col·laboracions de l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, CU+Clínica Universitària de Manresa, D’Arrel, Diesa Restautació, El Pou de la Gallina, El Setmanari, EOI Manresa, la Fundació Universitària del Bages, Llibreria Parcir, ManresaInfo, Regió7, Setè Cel, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC), Manresa Comercial, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Viatges Caditravel.

 

 

 


Posted

in

by

Tags: