L’exposició “K.L. Reich: la veu de l’infern nazi” es pot veure des d’avui a Navàs

La Biblioteca Josep Mas Carreras, de Navàs (passeig Ramon Vall, 69), acull des d’avui, dimarts, l’exposició K.L. Reich: la veu de l’infern nazi. El muntatge, de caràcter itinerant, ha estat produït de manera conjunta pel Memorial Democràtic de la Generalitat i l’Ajuntament de Manresa, amb motiu del centenari de Joaquim Amat-Piniella. La mostra, que es podrà visitar fins al 9 de juliol, és formada per una sèrie de plafons il·lustrats amb fragments de la novel·la de l’escriptor manresà i imatges de Mauthausen i camps annexos, procedents de l’Holocaust Memorial Museum de Washington i del fons de l’Amical de Mauthausen.

Podeu consultar els horaris de la biblioteca des d’aquest enllaç.

 


Posted

in

by

Tags: