“Estimat Joaquim…”: estudiants manresans escriuen les seves reflexions a Amat-Piniella

El bloc L’home dels ulls tristos -creat per l’institut Pius Font i Quer de Manresa amb motiu del treball pedagògic a l’entorn de Joaquim Amat-Piniella- incorpora un nou apartat, que recull diferents cartes adreçades a l’autor de K.L. Reich, a partir de l’experiència del viatge a Mauthausen i Gusen realitzat a principis de maig. Titulat Cartes a…, s’hi recullen els missatges que els estudiants han fet arribar no tan sols a l’escriptor manresà, sinó també a qui fou el comandant del camp de Mauthausen, Franz Ziereis.

Tal com explica el web, per mitjà d’aquest exercici es pretén oferir una síntesi reflexiva des d’una perspectiva ètica, a través de la pròpia creativitat literària dels estudiants.

 

 


Posted

in

by

Tags: