Des del passat mes de juny, un itinerari biogràfic virtual permet resseguir el rastre d’Amat-Piniella a Manresa

A través del programa Eduloc -i en el marc del projecte Amat-Piniella, impulsat des del Centre de Recursos Pedagògics del Bages- està disponible des del passat mes de juny un itinerari virtual que permet resseguir, a través de l’urbanisme manresà, el rastre vital de l’autor de K.L. Reich.

Eduloc és una proposta que incorpora dispositius mòbils amb GPS per al treball en projectes sobre el territori. Es tracta d’una eina que permet a professors, alumnes i famílies crear itineraris, escenaris i experiències basades en la localització.

Creat pels alumnes de l’Institut Lluís de Peguera,  l’itinerari recull els aspectes més destacats de la biografia de Joaquim Amat-Piniella.  Eduloc permet també seguir l’itinerari amb aplicacions per mòbil.

Podeu veure l’itinerari a través d’aquest enllaç.

 

 


Posted

in

by

Tags: