El projecte Amat-Piniella es presenta a Qatar, en una conferència internacional sobre recursos educatius

Dos representants de l’associació iEARN-Pangea –Toni Casserras i Sònia Hurtado– van presentar recentment el projecte Amat-Piniella a Doha (Qatar), en el marc de la XX Conferència Internacional de l’International and Resources Network (iEARN).

iEARN-Pangea és una organització sense ànim de lucre, implantada a més de cent estats, que promou projectes telemàtics cooperatius entre centres d’ensenyament d’arreu del món, motiu pel qual fomenta l’ús col·laboratiu de les TIC i ofereix a la comunitat educativa un ampli ventall de projectes i recursos.

El projecte Amat-Piniella -en el qual han participat els instituts Lluís de Peguera (Manresa), Gerbert d’Aurillac (Sant Fruitós de Bages) i l’Escola Sant Andreu (Badalona)- va servir d’exemple per analitzar les característiques de les activitats de mobile learning que es realitzen per mitjà de dispositius mòbils (telèfons mòbils, tauletes…), amb plataformes específicament educatives com Eduloc. A la sessió -titulada Making a difference in the World with mobile devices… How to build an iEARN project for cell phones and tablets– hi van participar educadors dels cinc continents.

 


Posted

in

by

Tags: