Fins al 18 d’agost es pot visitar a Cornellà de Llobregat l’exposició “K.L. Reich: la veu de l’infern nazi”

Des del passat 18 de juliol la Biblioteca Sant Ildefons (plaça Carles Navales, s/n), de Cornellà de Llobregat, acull l’exposició K.L. Reich: la veu de l’infern nazi, coproduïda per l’Ajuntament de Manresa i el Memorial Democràtic de la Generalitat, amb motiu del centenari del naixement de Joaquim Amat-Piniella.

El muntatge, de caràcter itinerant, és format per una sèrie de plafons il·lustrats amb fragments de la novel·la de l’escriptor manresà i imatges de Mauthausen i camps annexos, procedents de l’Holocaust Memorial Museum de Washington i del fons de l’Amical de Mauthausen.

K.L. Reich: la veu de l’infern nazi es podrà visitar fins al 18 d’agost.

Podeu consultar els horaris de la Biblioteca Sant Ildefons des d’aquest enllaç.

 

 


Posted

in

by

Tags: