Joaquim Aloy i Josep Huguet participen diumenge en un col·loqui sobre Amat, a la Universitat Catalana d’Estiu

Joaquim Amat-Piniella, l’escriptor català dels camps de concentració nazis és el títol de la taula rodona que aquest diumenge, 18 d’agost, es portarà a terme, en el marc de les activitats de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent.

Previst per a les quatre de la tarda, el col·loqui comptarà amb la participació de Joaquim Aloy (historiador), Jordi Sales (president de la Universitat Catalana d’Estiu) i Josep Huguet (president de la Fundació Josep Irla).

La taula rodona dedicada a l’escriptor manresà és organitzada conjuntament per la Universitat Catalana d’Estiu i la Fundació Josep Irla i forma part de les jornades Arrels i futur de la República Catalana. Reflexions des de l’esquerra nacional, que es portaran a terme a Prada de Conflent entre el 17 i el 22 d’agost. Podeu veure’n el programa complet en aquest enllaç.

 


Posted

in

by

Tags: