Visita guiada a l’exposició “K.L. Reich: la veu de l’infern nazi” per a professors, a Castellar del Vallès

Aquest dimecres, 18 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc una visita guiada a l’exposició K.L. Reich: la veu de l’infern nazi, que fins al 20 de setembre romandrà instal·lada a la Biblioteca Antoni Tort (carrer Sala Boadella, 6), de Castellar del Vallès.

A càrrec de l’arxivera municipal, Sílvia Sáiz, la sessió, és adreçada al professorat -en el marc de la inauguració del curs escolar 2013-2014-, i forma part de la programació del centenari d’Amat-Piniella organitzada des de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

De caràcter itinerant, l’exposició K.L. Reich: la veu de l’infern nazi ha estat produïda de manera conjunta per l’Ajuntament de Manresa i el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.


Posted

in

by

Tags: