Divendres, vetllada sobre Amat-Piniella a Girona, amb Xavier Pla, Ivan Padilla i Jordi Planes

La Casa Cultura de Girona enceta aquest divendres, 20 de setembre, el programa d’activitats que, sota el títol Ara Amat: l’escriptor i el resistent, organitza la delegació local d’Òmnium -amb la col·laboració de la Universitat de Girona- amb motiu del centenari del naixement de l’autor manresà.

Els actes començaran aquest vespre, a 2/4 de 8, amb la vetllada K.L. Reich, com donar testimoni a Catalunya, que tindrà la participació de Xavier Pla -professor de Literatura Catalana Contemporània i Teoria de la Literatura a la Universitat de Girona-, l’actor Ivan Padilla -que farà una lectura dramatitzada de textos de l’escriptor manresà- i Jordi Planes -historiador i amic personal d’Amat-Piniella.

 


Posted

in

by

Tags: