Ja són a la venda les entrades per assistir a la sessió teatral de “K.L. Reich” que es farà al Born l’1 d’octubre

Al preu de cinc euros la localitat, El Born Centre Cultural ja ha començat a posar a la venda les entrades per assistir a la funció de K.L. Reich: Home vs. Camp, que tindrà lloc el proper dimarts 1 d’octubre, a les 9 del vespre, a la Sala Francesc Moragues.

Dirigida per Ivan Padilla, la versió teatral de l’emblemàtica novel·la de Joaquim Amat-Piniella estrenarà d’aquesta manera la programació cultural ordinària del nou equipament, que va obrir portes el passat 11 de setembre, amb motiu de la Diada.

K.L. Reich: Home vs. Camp és una producció de l’Ajuntament de Manresa i el Teatre Kursaal, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. A més del mateix Ivan Padilla -responsable també de l’adaptació a partir del text original-, el muntatge té com a intèrprets Dani Ledesma, Laia Oliveras i Àlex Guix, i compta amb l’aportació musical de Ferran Barrios.

Per a més informació, vegeu el següent enllaç.

 

 

 

 


Posted

in

by

Tags: