Oriol Junqueras: “Joaquim Amat-Piniella és un dels personatges que tots hauríem de conèixer”

“Joaquim Amat-Piniella és un dels personatges que tots hauríem de conèixer. Com molts altres catalans, entra a l’esfera política des d’uns ideals radicalment democràtics i un afany de servir el país que marcaran la seva dissortada trajectòria.” Amb aquestes paraules el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, va reivindicar el 20 de setembre passat la figura de l’escriptor manresà, al seu bloc personal.

A parer del polític i historiador, Amat-Piniella no ha obtingut “ni la valoració ni la repercussió que es mereix, com tampoc la resta de la seva literatura ni la seva trajectòria personal.” Junqueras es felicita també que, des de l’àmbit de la societat civil, entitats i col·lectius com Òmnium Cultural de Girona, contribueixin al centrenari.

Vegeu el text sencer, en aquest enllaç.

 

 


Posted

in

by

Tags: