Tot a punt per a la posada en escena de l’adaptació teatral de “K.L. Reich”, dimarts al Born

Ja és tot a punt per a la posada en escena a Barcelona de K.L. Reich: Home vs. Camp, la versió teatral de la novel·la de Joaquim Amat-Piniella, dirigida i interpretada per Ivan Padilla, que comparteix cartell amb Dani Ledesma, Laia Oliveras i Àlex Guix, amb l’aportació musical de Ferran Barrios.

Coproduït per l’Ajuntament de Manresa i el Teatre Kursaal, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes,  K.L. Reich: Home vs. Camp pren com a base el text de la versió publicada per Club Editor, que el mateix Amat-Piniella va donar per bona.

La sessió, prevista per a les 9 del vespre, es portarà a terme a la Sala Francesc Moragues d’El Born Centre Cultural. Les localitats es poden adquirir al preu de cinc euros cada una.

Per a més informació sobre la venda d’entrades, podeu accedir a aquest enllaç.

 


Posted

in

by

Tags: