El Pen Català centra en Amat-Piniella el número d’octubre de la revista “Visat”

Joaquim Amat-Piniella és un dels protagonistes del número del mes d’octubre de la revista Visat, publicació digital sobre literatura i traducció publicada pel PEN Català. Coordinat per Sara Serrano, l’especial dedicat a l’escriptor manresà inclou col·laboracions d’experts en l’obra d’Amat, com Marta Marín-Dòmine i David Serrano Blanquer.

A més d’un recull d’articles i estudis sobre Amat-Piniella, també s’hi inclou una bibliografia que recull l’obra de l’esciptor i les traduccions de què ha estat objecte.

El darrer número de Visat també incorpora una entrevista a l’historiador manresà Joaquim Aloy, en què l’investigador reflexiona sobre la projecció i el valor simbòlic de l’autor de K.L. Reich i fa balanç sobre les activitats portades a terme amb motiu del centenari.

 

 


Posted

in

by

Tags: