L’obra d’Amat-Piniella, a la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura

La cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura -que va tenir lloc el 8 d’octubre passat, al Saló del Tinell del Museu d’Història de Barcelona- va incloure la lectura de fragments de Joaquim Amat-Piniella, entre d’altres autors dels quals es commemora el centenari, a càrrec dels actors Herman i Nausicaa Bonnín.

L’acte, que va ser presidit per Artur Mas, president de la Generalitat, va distingir les trajectòries de diferents personalitats del món de les humanitats i la ciència: Herman Bonnín (dramaturg), Josefina Castellví (oceanògrafa), Elsa Peretti (dissenyadora), Agustí Fernández (pianista), Eduardo Mendoza (escriptor), Josep Ramoneda (filòsof), Josep Maixenchs (educador), Imma Monsó (escriptora) i Francesc Torres Monsó (escultor). També va resultar guardonat el Centre de Lectura de Reus.

 


Posted

in

by

Tags: