El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugura dimarts l’exposició sobre Amat-Piniella

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà dimarts, 15 d’octubre, al Museu d’Història de Catalunya, la inauguració de l’exposició Joaquim Amat-Piniella: escriure contra el silenci. L’acte, previst per a les 7 de la tarda, comptarà també amb la presència d’altres autoritats, entre elles Agustí Alcoberro -director del Museu d’Història de Catalunya-, Valentí Junyent -alcalde de Manresa-, i Joan Calmet -regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.

Amb la inauguració de la mostra sobre l’escriptor manresà, arriba a un dels moments culminants el darrer tram del programa del centenari de l’autor de K.L. Reich, que té com a epicentre Barcelona.

Coincidint amb l’exposició -que es podrà visitar fins al 6 de gener-, entre els mesos d’octubre i novembre es portaran a terme al mateix Museu d’Història de Catalunya un seguit d’activitats complementàries, amb la participació d’experts en literatura concentracionària, com David Serrano, Marta Marín-Dòmine i Enric Berenguer. També es preveu una xerrada a càrrec de l’escriptor refugiat algerià Salem Zenia -orgnitzada pel PEN Català-, i l’actuació del conjunt Brossa Quartet, que oferirà l’espectacle Músiques de l’Holocaust.

Vegeu programa d’activitats.

 

 


Posted

in

by

Tags: