El centenari d’Amat recupera Mauthausen “en la mirada”, segons “El Periódico de Catalunya”

Signada per Anna Abella, El Periódico de Catalunya va publicar dimecres passat una crònica sobre la inauguració al Museu d’Història de Catalunya de l’exposició Joaquim Amat-Piniella: escriure contra el silenci. Sota el títol “Mauthausen en la mirada”, el text ofereix una descripció del muntatge produït per l’Ajuntament de Manresa, amb declaracions de Josep Alert, coordinador del centenari, i l’historiador Joaquim Aloy, un dels comissaris de la mostra. La crònica, que intercala diferents fragments de l’escriptor manresà, es fa ressò també de la recent publicació de La clau de volta i K.L. Reich per part de Club Editor.

Podeu accedir a la versió digital de la crònica des d’aquest enllaç.

Vegeu article

 


Posted

in

by

Tags: