Girona acull divendres un col·loqui sobre Amat-Piniella i els seus personatges

La Casa Cultura de Girona acull aquest divendres, 18 d’octubre, la taula rodona Amat-Piniella i els seus personatges: l’escriptor més enllà del testimoni, en el qual intervindran Maria Bohigas -editora i responsable de Club Editor-, Guillem Frontera -escriptor i editor- i Maria Jaén -escriptora i guionista de K.L. Reich, la pel·lícula impossible.

L’acte, previst a 2/4 de 8 del vespre, a la Casa de Cultura de Girona, forma part del programa d’activitats que, sota el títol Ara Amat: l’escriptor i el resistent, organitza la delegació local d’Òmnium -amb la col·laboració de la Universitat de Girona- amb motiu del centenari del naixement de l’autor manresà.

Sota d’aquestes línies, Maria Bohigas, Guillem Frontera i Maria Jaén.

 


Posted

in

by

Tags: