“La Vanguardia” defensa la necessitat d’anar “més enllà de ‘K.L. Reich’”

Aquest dijous el diari La Vanguardia dedica una pàgina a Joaquim Amat-Piniella. Una crònica signada per Josep Massot, titulada “Amat-Piniella, més enllà de ‘K.L. Reich’”, exposa la necessitat de “resituar” la narrativa de l’autor manresà en el marc del centenari, i a la llum tant de la reedició d’obres oblidades, com de textos inèdits de l’escriptor, en referència a La clau de volta.

L’article -que destaca el “valuós apèndix” de la nova edició de K.L. Reich, signat per Marta Marín-Dòmine-recull també declaracions de Maria Bohigas -responsable de Club Editor- i Josep Alert, coordinador del centenari. El text també ofereix un recorregut pels continguts de la mostra instal·lada al Museu d’Història de Catalunya.

Vegeu l’article en aquest enllaç.


Posted

in

by

Tags: