El diari “Ara” titula “Amat-Piniella torna amb força a les llibreries”

Avui, dimarts, el diari Ara es fa ressò de la publicació, per part de Club Editor, de La clau de volta, la novel·la inèdita escrita per Joaquim Amat-Piniella entre 1958 i 1961, que encara no fa un mes ha vist la llum. Signada per Sílvia Marimon, la notícia es fa ressò també de la recent publicació de Retaule en gris –una altra peça inèdita, publicada per Bromera, a cura de David Serrano-, i de la propera reedició de La pau a casa i La ribera deserta, per part d’Ensiola.

El text -que també informa de l’exposició sobre l’escriptor manresà instal·lada al Museu d’Història de Catalunya- recull unes declaracions de Maria Bohigas, responsable de Club Editor, en paraules de la qual Amat-Piniella “és un combatent, no una víctima. Va decidir lluitar per la democràcia i no va renunciar mai a defensar les seves conviccions”.

 

 


Posted

in

by

Tags: