L’Ajuntament de Barcelona acull dijous un homenatge a Amat-Piniella, al Saló de Cent

Aquest dijous, 24 d’octubre, a les 7 de la tarda, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona serà l’escenari d’un homenatge institucional que Manresa i la capital catalana tributaran de manera conjunta a l’autor de K.L. Reich. L’acte, presidit pel tinent d’alcalde de Cultura de Barcelona, Jaume Ciurana, comptarà també amb la presència del batlle de la capital del Bages, Valentí Junyent. La sessió comptarà amb l’assistència de familiars de l’escriptor manresà, encapçalats pel seu fill, Marcel Amat Llaverias. A més de les autoritats, el programa preveu la intervencions de Josep Alert -coordinador del centenari-, Oriol Amat -nét de l’homenatjat- i una petita actuació literàrio-musical a càrrec de Brossa Quartet, que oferirà un tast de l’espectacle Músiques de l’Holocaust, amb fragments de textos d’Amat-Piniella.

 


Posted

in

by

Tags: