Xerrada sobre “K.L. Reich”, a càrrec de Salem Zenia, escriptor algerià refugiat

Aquest dimecres, 30 d’octubre, a les 7 de la tarda, el Museu d’Història de Catalunya acollirà la conferència La literatura: una eina per a la llibertat: reflexions a l’entorn de ‘K.L. Reich’, a càrrec de Salem Zenia, escriptor algerià refugiat a Catalunya. L’acte és organitzat pel PEN Català, que d’aquesta manera se suma al centenari d’Amat-Piniella.

Vinculats als moviments que reclamen més autonomia per al poble berber, Salem Zenia viu refugiat a Barcelona, a conseqüència de les amenaces que el van forçar a abandonar el seu país. Ha treballat com a periodista i ha publicat articles i entrevistes per a diverses publicacions. El 1998 va fundar el seu propi diari Racines/Iz’uran, orientat a la promoció de la llengua berber. L’any 2005 va rebre un diploma d’honor de l’associació Tamazgha a París per la seva aportació a la literatura en amazic.

 


Posted

in

by

Tags: