La revista “Visat” entrevista Josep Alert per fer un balanç provisional del centenari

La publicació digital Visat -editada pel PEN Català i especialitzada en literatura i traducció- inclou una entrevista a Josep Alert, coordinador del programa del centenari de Joaquim Amat-Piniella. Signada per Sara Serrano, l’entrevista ofereix un primer balanç de la commemoració del naixement de l’escriptor manresà. Segons Josep Alert, “en l’entorn local, Amat ha reforçat el seu paper d’icona”, tot i que reconeix que, “en l’àmbit de Catalunya, encara tenim una assignatura pendent”.  En paraules del coordinador del centenari, “el que ens agradaria és que la commemoració marqués un abans i un després, que hi hagués una presa de consciència per part de les institucions i del món educatiu. Alguna cosa ha començat a canviar en aquest sentit, no s’han dut a terme actes espectaculars, però això també és una garantia perquè el que s’ha fet encaixa i va endavant cap a l’objectiu final”.

Vegeu l’entrevista completa en aquest enllaç.


Posted

in

by

Tags: