Dissabte, recital sobre Amat-Piniella al Festival Acróbatas, de l’Hospitalet de Llobregat

La Biblioteca Tecla Sala, de l’Hospitalet de Llobregat, acull aquest dissabte, 9 de novembre, una lectura dramatitzada de textos de Joaquim Amat-Piniella, a càrrec dels actors Dani Ledesma i Ivan Padilla. La sessió, prevista per a les 7 de la tarda, forma part del Festival Acróbatas, que enguany arriba a la vuitena edició. La lectura d’Amat-Piniella comparteix programa amb Paco Ibáñez, Carlos Tarque i Isaac Elias, Quique González, Rozalén i Pau Alabajos, entre d’altres.

El festival Acróbatas consisteix en un cicle de concerts, recitals de música i poesia i presentacions de llibres,  que se celebra anualment a l’Hospitalet de Llobregat, en diferents recintes i en un ambient de calidesa i proximitat.

Per a més informació sobre el festival, cliqueu aquest enllaç.

 


Posted

in

by

Tags: