Ensiola reedita dues novel·les més d’Amat-Piniella: “La pau a casa” i “La ribera deserta”

Ensiola acaba de treure al carrer dos títols més de la producció literària de Joaquim Amat-Piniella, durant molt de temps descatalogats: La pau a casa i La ribera deserta. D’aquesta manera, l’editorial mallorquina aposta decididament per l’any del centenari i treu a la llum les dues obres que quedaven pendents de reeditar per tal que el conjunt del llegat d’Amat-Piniella tornés a estar disponible a les llibreries.

La commemoració del centenari coincideix, així, amb la recuperació quasi completa de l’obra d’Amat en l’àmbit editorial. Si fa uns mesos era la mateixa Ensiola qui publicava El casino dels senyors, recentment ha estat Club Editor qui no tan sols ha tret a la llum la novel·la inèdita La clau de volta, sinó que també ha reeditat K.L. Reich, el títol més emblemàtic de l’autor manresà.

La pau a casa i La ribera deserta, publicades, respectivament, els anys 1959 i 1966, se centren en les relacions de parella. Ambdues aborden qüestions com la incomunicació i el tedi i es caracteritzen per un aire d’escepticisme i de pèrdua d’ideals.

 

 


Posted

in

by

Tags: