Joaquim Aloy i Llorenç Capdevila parlen d’Amat-Piniella al programa “Via llibre”, de Canal 33

De la mà de l’historiador Joaquim Aloy i de l’escriptor i crític literari Llorenç Capdevila, el programa Via llibre, de Canal 33, emès avui, diumenge, ha dedicat el seu reportatge setmanal a la figura i l’obra de Joaquim Amat-Piniella.

Al llarg d’onze minuts de durada, el reportatge -que inclou imatges de l’exposició sobre l’escriptor instal·lada al Museu d’Història de Catalunya i fragments de Músiques de l’Holocaust, de Brossa Quartet- ofereix una visió de conjunt de la producció literària d’Amat-Piniella a la llum de la seva trajectòria vital, des de l’etapa republicana fins a la seva mort, passant per la Guerra Civil i la deportació a Mauthausen i altres camps.

Vegeu el programa sencer en aquest enllaç.


Posted

in

by

Tags: