Regió7: “Amat-Piniella torna a casa després d’una immensa aventura”

L’edició d’avui del diari Regió7 dedica la portada i les dues primeres pàgines a la cerimònia del trasllat a Manresa de les restes de Joaquim Amat-Piniella i la seva segona esposa, Maria Fernández Garry.

Signada per Susana Paz, la crònica porta com a títol la frase “Estimat Amat, per fi tornes a casa”, pronunciada per l’historiador Joaquim Aloy en el decurs de l’acte, i recull declaracions de Marcel Amat i Bernat Fernández, fill i nebot de l’escriptor, respectivament. Acompanya la informació un reportatge fotogràfic de Salvador Redó, que mostra en imatges el desenvolupament de l’acte.

Vegeu reportatge clicant els enllaços següents: portada, pàgina 1, pàgina 2 (cortesia de Regió7).

Foto inferior: familiars de Maria Fernández i Joaquim Amat-Piniella durant la cerimònia (Salvador Redó/ Regió7).

 

 

 


Posted

in

by

Tags: