La Universitat Autònoma homenatja demà, dijous, Amat-Piniella en un acte a la facultat de filosofia i lletres

Demà, dijous, l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) serà, a partir de les quatre de la tarda, l’escenari d’un acte d’homenatge a Joaquim Amat-Piniella que, sota el títol Salvar-se amb la paraula, organitzen conjuntament el departament de Filologia Catalana de la UAB, el Grup d’Estudis de Literatura Catalana Contemporània i el Centre d’Estudis de l’Època Franquista i Democràtica.

La vetllada comptarà amb la participació de Jordi Font, director del Museu Memorial de l’Exili (MUME), que parlarà sobre Exiliats republicans als camps nazis, David Serrano, professor de la Universitat Ramon Llull -que pronunciarà la xerrada Joaquim Amat-Piniella: un balanç– i Joan F. Piniella -catedràtic de Geologia de la UAB i nebot de l’escriptor manresà-, que parlarà sobre la seva coneixença personal de l’autor de K.L. Reich.

Després d’una pausa, l’acte es reprendrà a les sis amb l’espectacle I jo, que callo entre silencis, parlaré…, una lectura de fragments de l’obra d’Amat-Piniella a càrrec de l’actor Carles Martínez, a partir d’una  selecció dels textos realitzada per Maria Campillo, professora del departament de Filologia Catalana de la UAB.

Vegeu programa en aquest enllaç.

 

 


Posted

in

by

Tags: