“Regió7″ dedica un reportatge a l’”home i el creador”, amb testimonis dels familiars de Joaquim Amat-Piniella

El dissabte 23 de febrer el suplement Revista del diari Regió7 va dedicar un ampli reportatge a la persona i l’obra de Joaquim Amat-Piniella. Al llarg de quatre pàgines, profusament il·lustrades -i sota el títol “Amat-Piniella, l’home i el creador”- la periodista Susana Paz es refereix a l’escriptor com a “notari de l’horror nazi i bandejat per la Manresa franquista”, que és encara “un escriptor per descobrir”.

El reportatge recull declaracions efectuades per familiars directes de l’autor de K.L. Reich, amb motiu d’un viatge a la Sénia efectuat juntament amb l’historiador Joaquim Aloy. És el cas de Marcel Amat, Palmira Artigas i Oriol i Maria Amat, fill, nora i néts, respectivament, de l’escriptor manresà.

Susana Paz resumeix també la trajectòria vital i literària d’Amat-Piniella i efectua un recordatori dels diferents actes de reconeixement que Manresa ha tributat a l’escriptor.

Vegeu el reportatge complet clicant els següents enllaços: portada, pàgina 1, pàgina 2, pàgina 3, pàgina 4 (cortesia de Regió7).


Posted

in

, ,

by

Tags: