Club Editor treu a la llum “La clau de volta”, novel·la inèdita de Joaquim Amat-Piniella

Mig segle després d’haver estat escrita, Club Editor -el mateix segell que des de l’any 1963 publica K.L. Reich- acaba de treure a la llum La clau de volta, una novel·la inèdita de Joaquim Amat-Piniella. La commemoració del centenari de l’escriptor manresà coincideix, d’aquesta manera, amb el llançament d’una novetat editorial que passa a engruixir, pòstumament, l’obra publicada de l’autor.

Acabada de redactar el 1961 -segons la portada del mecanoscrit original-, La clau de volta té per protagonista un revoltat sense ideals, en paraules de l’editora Maria Bohigas, segons la qual el ‘revoltat sense ideals’ que pobla les novel·les d’Amat-Piniella és un dels personatges més substancials que hagi donat la literatura catalana del segle xx, i la seva reflexió sobre la llibertat, una de les que donen sentit a la pervivència d’una obra”

La clau de volta se suma a la imminent reedició de K.L. Reich, també per part de Club Editor, amb un estudi introductori de Marta Marín-Dòmine.

Vegeu nota editorial de La clau de volta.

 

 


Posted

in

by

Tags: